
Foto: matprat.no
Julemeny 2025
Snart er julen her. Den fine lune tiden hvor god mat nytes med med familie, venner og kollegaer.
Vi har laget en smakfull og tradisjonsrik julemeny med råvarer av ypperste kvalitet.
Julemeny leveres fra november
Før du bestiller
- Julemat kan bestilles til minimum 12 personer varm mat og 10 personer kald mat.
- Bestill minimum fem dager i forkant av levering
- Vi tar forbehold om kapasitet så de kan lønne seg å være tidlig ute med bestilling. Noen dager er allerede fullbooket.
- For å bestille, klikk «Legg til i handlekurv» på ønsket produkt. Du legger inn antall personer i neste steg. Ved bestilling vil du få en bestillingsbekreftelse på e-post. Vi vil da ta en gjennomgang av bestillingen og du får, innen kort tid, en ny e-post med bekreftelse om at stillingen eventuelt er verifisert.
- Du kan også ringe oss for en hyggelig, uforpliktende prat på 52818075 eller sende e-post på kc@kopervikcatering.no
- For kortere leveringsfrist eller andre leveringsalternativer, ta kontakt med oss på e-post eller telefon
Julemiddag
(pinnekjøtt og ribbe)
410,-
per person
480,-
per person med riskrem
Julemiddag
- Pinnekjøtt fra Lundal
- Hjemmelaget kålrabistappe (melk)
- Pinnesjy
- Poteter
- Sprøstekt svineribbe
- Rødkål
- Surkål
- Poteter
- Kremet sjysaus (melk)
Pinnekjøtt
420,-
per person
490,-
per person med riskrem
Pinnekjøtt
- Pinnekjøtt fra Lundal
- Hjemmelagd kålrabistappe (melk)
- Pinnesjy
- Poteter
Juletallerken som passer perfekt som lunsjmåltid
leveres porsjonert på tallerkener
- Ribbe i tynne skiver
- Reker
- Spekeskinke
- Brie honninglaserte valnøtter og dadlechutney
- Eggerøre med gressløk
- Potetsalat med purreløk
- Salat
- Rødkål
- Brød
- Aioli
Julekoldtbord
360,-
per person
430,-
per person med riskrem
Julekoldtbord
Vår bestselger – Kopervik Catering koldtbord – i en julevri som setter den høytidelige stemningen
- Reker, håndpillede – med sitron og majones
- Røkt laks – serveres med eggerøre
- Grillet kyllingklubber
- Hjemmelagd karbonade – serveres med løk
- Tynne skiver av kald ribbe – serveres med rødkål
- Roastbeef – serveres med remulade, løk og fersken
- Hjemmelaget potetsalat
- Hjemmelaget waldorfsalat
- Spekemat – tre typer spekemat med ekstra eggerøre, flatbrød og honningmelon/frukt
- Tilbehør – pariser agurk, rødbetter, brød og smør
Julesmørbrød
Varianter
- Brie og dadlechutney (gluten, melk)
- Juleskinke med eggesalat (gluten, melk, egg)
- Reker med majones (gluten, melk, skalldyr, egg)
- Ribbe med rødkål (gluten, melk)
- Julesylte med rødbetsalat (gluten, melk, egg)
Ved bestilling på nett
Ved utsjekk spesifiserer du i kommentar hvilken varianter du ønsker.
Minimum bestilling er 4 stk av hver variant.
Dessert – Riskrem (melk)
- Leveres med jordbærsaus
Dessert – Dronning Maud (melk, egg)
- Klassikeren fra Haugalandet
© 2025 Kopervik Catering